ریسه ال ای دی برای اتاق
در دنیای امروزه پر از فناوری و نوآوری، جستجو برای راهحلهای نورپردازی مناسب برای خانهها و فضاهای دیگر بیشتر از همیشه به دلیل توجه بیشتر به زیبایی و آرامش است. یکی از پرکاربردترین و محبوبترین گزینهها، استفاده از ریسههای نوری و الایدی میباشد.
ریسههای نوری با طراحی انعطافپذیر و تکنولوژی الایدی، به راحتی میتوانند به هر شکل و فضایی تنظیم شوند. این ریسهها میتوانند با باتری یا به صورت پریزی به برق متصل شوند، بنابراین حتی در مکانهایی که دسترسی به پریز برق محدود است، قابل استفاده هستند.
با استفاده از تکنولوژی الایدی، این ریسهها همچنین با مصرف کمتر انرژی، عمر طولانیتری دارند و روشنایی قوی و یکنواختی ارائه میدهند. بنابراین، علاوه بر ایجاد زیبایی و جلوهی جذاب در فضا، محیطی مدرن و صرفهجویی در مصرف انرژی نیز فراهم میکنند.
استفاده از این ریسههای نوری در دکوراسیون داخلی، میتواند به سلیقه و استایل شخصیتان اضافه شود و فضایی دلپذیر و آرام را برای شما و دیگران ایجاد کند.
|
قیمت ریسه ال ای دی
قیمت ریسههای ال ای دی بسیار متغیر است و در بازه گستردهای تغییر میکند. مواردی مانند متراژ ریسه، رنگ نور، نوع تراشه، تراکم، تعداد لاین، ولتاژ، توان، بازده نوری، برند، گارانتی، قابلیت تغییر نور، سازگاری با ریموت کنترل، امکان برش، فناوری (SMD-COB) و درجه حفاظت (IP) قیمت ریسه ال ای دی را تعیین میکنند. در این صفحه از فروشگاه اینترنتی آرتا الکتریک، لیست قیمت روز انواع ریسه LED را میتوانید مشاهده و محصول مورد نظر را به صورت آنلاین خریداری کنید.
نکات مهم در انتخاب ریسه ال ای دی
برای اینکه محصول مناسبی انتخاب کنید، به نکات زیر باید توجه داشته باشید:
- برای روشنایی محیط، ریسههای نواری با تراکم LED بالا و رنگ نور سفید مناسب هستند.
- برای نورپردازی تزئینی، ریسههای شلنگی و نواری با رنگهای متنوع (زرد، صدفی، بنفش، قرمز و…) و افکتهای مختلف مانند چشمکزن، رقص نور و … مناسب هستند.
- ریسه با چیپ SMD 3528 رایجترین نوع است و برای مصارف عمومی مناسب است. ریسه SMD 5050 نوردهی قویتر و CRI (شاخص نمود رنگ) بهتری دارد و برای نورپردازی تزئینی و موضعی مناسب است. نوع SMD 2835 مصرف انرژی کمتری دارد و برای نورپردازی طولانیمدت مناسب است.
- ریسههای 12 و 24 ولت برای مصارف خانگی و با استفاده از آداپتور مناسب قابل استفاده هستند. ریسه با ولتاژ 220 ولت نیز در بازار عرضه میشود که دیگر نیاز به آداپتور ندارد و مستقیم میتوان به پریز برق زد.
- ریسه معمولی و با IP20 برای استفاده در محیطهای داخلی و ریسه با IP65 برای استفاده در محیطهای خارجی و مرطوب مناسب است.
- ریسههای ارزان قیمت ممکن است کیفیت و طول عمر پایینی داشته باشند.
- برخی از ریسهها قابلیت برش دارند و میتوان آنها را در نقاط مشخص شده و در فواصل یک یا پنج متری برش داد.
- برخی از ریسهها دارای ریموت کنترل هستند و میتوان از راه دور آنها را خاموش و روشن و یا رنگ نور آنها را تغییر داد.
انواع ریسه ال ای دی
1- ریسه ال ای دی گیمینگ
ریسههای الایدی گیمینگ نوعی نورپردازی هستند که برای ایجاد فضایی زیباتر و جذابتر هنگام بازی استفاده میشوند. آنها را میتوان در پشت مانیتور، زیر میز یا در هر جای دیگری از اتاق بازی نصب کرد. ریسههای الایدی گیمینگ در رنگها و سبکهای مختلف وجود دارند. بنابراین میتوانید نوری را پیدا کنید که با سلیقه شما مطابقت داشته باشد. اما رنگهای بنفش، قرمز، آبی و صورتی محبوبتر هستند. ریسههای LED را میتوانید در طولهای مختلفی خریداری کنید و با چسب روی دیوار نصب کنید. البته خرید ریسه هوشمند ال ای دی که قابلیت تنظیم رنگ نور نیز داشته باشد، انتخاب جذابی است.
2- ریسه اس ام دی
اس ام دی که میتوان گفت زیرمجموعهای از ریسه های ال ای دی هستند، نوع دیگری از تکنولوژیهای به کار رفته در این ریسههاست. امروزه این تکنولوژی را نمونهی پیشرفتهتر ال ای دی میدانند که در آن مشکلات فناوری قبلی در آن برطرف شده است. در فناوری اس ام دی، در واقع دیودهای کوچک ال ای دی بر روی یک چیپست یا برد کوچک قرار میگیرند. از مهمترین ویژگیهای ریسههای اس ام دی میتوان به نوردهی بسیار خوب آنها اشاره کرد.
3- ریسه شلنگی
ریسههای شلنگی همان ریسههای اس ام دی هستند که بر یک طرف یک نوار نسبتا سخت قرار گرفتهاند. به طور کلی ریسه شلنگی از یک برد، چیپستهای کوچک ال ای دی و چسبی در قسمت پشت ریسه تشکیل شدهاند. این ریسهها به دلیل کاربردی بودن در مکانهای مختلف و قیمت مناسبی که دارند مورد توجه افراد مختلف قرار گرفته است.
ریسههای شلنگی شامل دو نوع گرد و نواری هستند که هر یک از آنها به دستههای مختلفی تقسیم میشوند.
ریسه شلنگی گرد
لامپهای موجود در این دسته از ریسههای شلنگی در یک لولهی باریک قرار میگیرند. به همین دلیل به آنها گرد گفته میشود. انواع ریسههای شلنگی گرد به صورت زیر هستند.
- ال ای دی LED
- معمولی
- فلکسی
- نئون فلکسی
- اس ام دی SMD
ریسه شلنگی نواری
این دسته از ریسههای شلنگی به صورت یک نوار صاف هستند که لامپها بر یک روی آنها قرار گرفته است. نوردهی این ریسهها تنها از یک جهت است و از سمت دیگر نور آنها دیده نمیشود.
ریسههای شلنگی نواری نیز انواع مختلفی دارند که در زیر آنها را نام میبریم.
- اس ام دی SMD
- دو لاین
- تک لاین
در میان تمام ریسههای شلنگی نام برده شده در بالا، شاید با برخی از آنها آشنا نباشید.
4- ریسه فلکسی
این دسته از ریسههای گرد، نور را نقطه نقطه منتشر نمیکنند و دارای نوری یکدست و یکنواخت هستند. موارد استفاده از این ریسهها بیشتر برای نمای خانهها و زیر پلهاست.
ریسه نئون فلکسی
این ریسهها مانند ریسههای فلکسی دارای نوری یکنواخت و یکدست هستند. اما قیمت بالاتری داشته و برای نمای ساختمانها استفاده میشوند. همان طور که از نام این ریسهها میتوان فهمید، دارای نور نئونی هستند و میتوان از آنها برای طرحها یا نوشتههای خاص بر روی دیوارها یا ویترین مغازهها استفاده کرد. یکی دیگر از کاربردهای این ریسهها، استفاده در اتاقهای گیمینگ است که به دلیل رنگ نور خاصی که دارند، بسیار محبوب واقع شدهاند.
5- ریسه سی او بی
COB نوعی فناوری ال ای دی است که نوری متمرکزتر میتاباند. ریسه سی او بی نیز در بازار ایران موجود است که برعکس مدلهای اس ام دی، تنوع رنگ نور کمی دارند. اما برای نورپردازی هدفمند و تک رنگ انتخابی عالی هستند. این ریسهها طول عمر بیشتر و راندمان نوری بالاتری دارند.
6- ریسه ضد آب
ریسههای ال ای دی را از نظر نوع نصب به دو دسته داخلی و بیرونی میتوانیم نصب کنیم. مدلهایی که برای نصب در داخل مناسب هستند، ضدآب نیستند و در نتیجه نمیتوان در محیط مرطوب آنها را نصب کرد و حتماً باید محیط خشک باشد. ریسه ضد آب دارای IP و روکش است و در نتیجه میتوان برای نورپردازی نما و در فضای مرطوب از آن استفاده کرد. قیمت ریسه ضد آب در مقایسه با ریسه معمولی، گرانتر است.
7- ریسه rgb
ریسه rgb یا رنگی، نوعی ریسه ال ای دی است که قابلیت تغییر رنگ دارند. این ریسهها در مدلهای هفت رنگ تا یک میلیون رنگ در بازار به فروش میرسند. هر چقدر تعداد رنگها بیشتر باشد، قیمت ریسه نیز گرانتر است. همراه این ریسه، یک ریموت کنترل نیز عرضه میشود که امکان تغییر رنگ ریسه را فراهم میکند.
انواع ولتاژ در ریسه
یکی از موضوعاتی که در ریسهها میتواند حائز اهمیت باشد، ولتاژ ریسه است. ریسههای مختلف، ولتاژهای متفاوتی دارند.
ریسههای ال ای دی با ولتاژ ورودی ۵ ولت
این ریسهها انرژی کمی مصرف میکنند و بیشتر برای تزیین اتاق کاربرد دارند. برای روشن نمودن این ریسهها کافیست آنها را به پاور بانک یا شارژر موبایل متصل کنید.
ریسههای ال ای دی با ولتاژ ورودی ۱۲ ولت
این دسته از ریسهها، نیازمند یک آداپتور یا تبدیل است تا ولتاژ مورد نیاز ریسه تامین شود.
ریسه ال ای دی با ولتاژ ورودی ۲۴ ولت
در ریسه های ۲۴ ولتی، به دلیل بالاتر بودن ولتاژ ورودی، جریان کمتری وارد ریسه میشود. همچنین برای تامین ولتاژ مورد نیاز این ریسهها، به تبدیل یا آداپتور احتیاج است.
ریسه ال ای دی با ولتاژ ورودی ۲۲۰ ولت
این دسته از ریسه های ال ای دی، نیازی به آداپتور یا تبدیل ندارند و از ولتاژ مورد نیاز آنها از برق خانگی تامین میشود.
ریسههای ال ای دی دارای باتری سکهای
این ریسهها با باتریهای سکهای کار میکند و برای تزئین لباس و وسایل مختلف استفاده میشود.
ریسههای ال ای دی دارای باتری قلمی
باتریهای قلمی به طور کلی ۱۲ ولت هستند که به طور معمولی برای ریسهها بین ۲ تا ۵ باتری قلمی استفاده میشود.
در نهایت، استفاده از ریسههای LED به عنوان یک روش مدرن و جذاب برای روشنایی و تزئین فضاها، میتواند به شما کمک کند تا فضایی زیبا، روشن و دلنشین را ایجاد کنید.
خرید چراغ خطی لاینکس